joi, 7 noiembrie 2013

Impresii Mall Promenada (Legoland)

Astazi am vazut in noul Mall Promenda, primul magazine din Romania, Legolandsi mi-a placut foarte tare. Si uite asa m-am gandit foarte tare sa ajung in Danemarca sis a vizitez Legolandcare in opinia mea este un brand de tara.

Fara sad au in mintea copiilor am ajuns la concluzia ca-mi doresc foarte tare sa vad cu ochii mei fabrica LEGOLAND si sa vizitez orasul Copenhaga. Din ce am citit pe net magazinle se inchid la orele 17 iar duminica au inchis. Asta chiar nu pot sa inteleg.

Sper din tot sufletul sa gasesc preturi mai bune la magazinele LEGOLAND din Danemarca  - as vrea sa-mi cumpar cladiri pe care sa le construiesc acasa. La noi preturile sunt destul de piperate – fara 50 de eu nu poti sa respire dar sa vedem ce gasim acolo.


Va trebui sa-mi cumpar un bilet de avion Bucuresti Copenhaga si retur iar asta o voi face via internet  - paravion.ro, vola.ro sau www.traveldesk.ro. Am zavut si preturi la hoteluri dar nu inteleg de ce sunt atat de mari si poate va trebui sa ma consult cu o agentie sau de ce nu booking.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu