marți, 23 iunie 2015

sunteti interesat de cultura elenistica?



             Daca sunteti interesat de cultura elenistica si doriti sa vizitati un colt din Grecia care sa fie plin de traditie la fiecare pas, un sejur in insula Skiathos reprezinta alegerea perfecta din mai multe puncte de vedere! Voi enumera cateva popasuri de pe insula care merita sa le vedeti. Primul este plaja Koukounaries, scaldata de apa atat de cristalina, incat se vor vedea firicelele de nisip de la baza si pestisorii viu colorati. Cei mai multi aleg aceasta destinatie pentru apa deosebit de limpede si stralucitoare in razele soarelui, inotul devenind o experienta fabuloasa aici. Cei pasionati de scuba diving isi pot incerca norocul si sa se bucure de flora si fauna din jurul insulei. In apropiere se afla o mica laguna, adapostind rate salbatice. Un alt popas va fi langa plaja Kastro, unde se afla vechea capitala a insulei, putand explora in voie ruinele vechiului oras. Tot in apropiere se afla si pestera Kastrului, cunoscuta ca adapost pentru soimii din specia Falco Eleonorae.
            Alte peisaje inedite sunt oferite si de plajele de vest ale insulei: Mandraki, Agia Eleni, Banana Mică şi Banana Mare; daca le-ati include in lista popasurilor croazierei, ar fi mai mult decat minunat. Alaturi de peisajele pline de viata, conferind o atmosfera traditionala, se afla si altele mai putin aglomerate, chiar pustii, lasand mai mult loc naturii sa se poata desfasura. Un exemplu de astfel de popas ar fi o insula nelocuita Tsoungria.
            O croaziera avand ca obiective insulele Greciei este o destiantie mai mult decat perfecta pentru cateva zile de relaxare si delectare cu culutra elenistica. Venind vorba despre insula Skiathos in mod particular, datorita pozitionarii geografice, vremea va fi in mod sigur mai mult decat superba, absolut potrivita pentru un bronz perfect! Un alt lucru pe care nu veti dori sa il ratati este sa faceti cat mai multe poze, in special peisajelor specifice acestui loc, care stiti ca nu le veti mai intalni in alta parte!
            Porniti chiar acum intr-o croaziera in jurul acestei insule deosebite! Vi se vor parea cu siguranta foarte multe obiective turistice de vizitat doar intr-o singura zi, dar efortul se va merita! Veti avea parte de o experienta absolut inedita si fantastica!

Un comentariu:

 1. Hi,

  I happened to chance upon your blog and found it very interesting!

  We have recently launched a science app that uses augmented reality to enhance classroom teaching. The app has 3D models for kindergarten to grade 12. I thought you might want to check it out and may be review it on your blog, if possible.

  It is a paid app(with a few models free) but in case you are interested in trying it out I will be happy to provide you with a free copy.

  The link to the app is:

  iPhone/iPad
  https://itunes.apple.com/us/app/augmenter-augmented-reality/id997354409?ls=1&mt=8

  android:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.augmented.android

  You can also search for the app on the app store as 'Augmenter'.

  Do let me know if you would be interested. I am really Looking forward to your response.

  happy teaching!

  Antara
  antara@augmenterapp.com
  http://augmenterapp.com/

  RăspundețiȘtergere