marți, 13 septembrie 2016

De ce este indicat sa folosesc camere spion

Camerele spion nu mai sunt specifice astazi doar filmelor cu detectivi, ci sunt mult mai accesibile si se pot regasi in locuintele oricui. Preturile sunt mai mici decat in trecut, iar cei interesati au la dispozitie o multime de variante din care pot alege.
Numeroase forme
Aceste camere spion pot fi instalate in orice obiect, astfel ca cele mai banale lucruri iti pot fi de folos de acum. Se gasesc mouse-uri cu camere spion, pixuri, stilouri, ochelari, papioane, lampi, flori, guri de aerisire, iar asemenea obiecte cu siguranta ca nu vor starni suspiciuni celorlalti.
Mai multa protectie
Aceste dispozitive sunt ideale pentru cei care vor sa isi protejeze atat locuinta, cat si bunurile de la locul de munca. Musafirii nepoftiti nu vor sti ca sunt inregistrati, astfel ca vor putea opera nestingheriti, fiind mai predispusi sa lase in urma probe ale actiunilor lor si vor putea fi prinsi mult mai usor. De asemenea, dispozitivele sunt ideale si la birou atunci cand vrei sa stii ce fac ceilalti angajati dupa plecarea ta si cat de mult muncesc.
Usor de folosit
Camerele spion sunt mult mai moderne astazi, astfel ca imaginile capturate sunt de o calitate ireprosabila, rezolutia fiind Full HD, in timp ce nici calitatea sunetului nu va lasa de dorit. In functie de tipul de camera ales, dispozitivul va putea beneficia de propriul sistem de stocare, pe care utilizatorii trebuie sa il verifice adesea pentru a nu se umple. In schimb, alte camere functioneaza non stop, iar dupa ce capacitatea de stocare este plina, incep sa fie sterse capturile initiale.

Totusi, mult mai confortabil este ca imaginile capturate sa poata fi stocate in cloud, unde limitele sunt mult mai generoase, astfel ca oricand se vor putea urmari de la distanta imaginile inregistrate acasa, la locul de munca sau in masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu