sâmbătă, 16 decembrie 2017

De ce este utila o camera de bord?

Pentru ca traficul este din ce in ce mai aglomerat in toata tara era de asteptat ca situatiile neplacute sa se inmulteasca, motiv pentru care se recomanda o camera auto DVR, intrucat acestea pot fi utile intr-o multime de cazuri. Asadar, poti sa dai click aici pentru a face o alegere, intrucat la iUni sunt disponibile nenumarate modele, pentru toate preferintele, nevoile si bugetele.

Usor de folosit
Cele mai multe modele sunt foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva, motiv pentru care si cei ce nu se pricep se vor descurca de minune, iar toate functiile incorporate vor putea fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.

Functii utile
Bineinteles, cea mai importanta functie este aceea de a monitoriza traficul, insa cele mai multe modele pot efectua si fotografii la cea mai buna rezolutie, astfel incat sa se poata distinge toate detaliile. Conteaza si unghiul de filmare, cu cat mai larg, cu atat mai bine, dar anumite modele aduc si un senzor de miscare care presupune ca inregistrarea sa porneasca automat atunci cand este detectata o miscare.
Pe aceasta cale nu se mai consuma bateria dispozitivului, fie cea a autoturismului daca cele doua sunt conectate intre ele pentru autonomie nelimitata. Cu alte cuvinte, o camera auto DVR este foarte utila, iar acestea au avantajul ca inregistrarile sunt salvate si pot fi vizualizate oricand de pe alte dispozitive intrucat fisierele sunt, de obicei, in format avi.

Cumpara acum
Asadar, poti sa dai click aici pentru a descoperi faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni, insa te vei bucura si de livrare gratuita prin curier daca valoarea produselor comandate depaseste pragul de 500 de lei. In acelasi timp, orice client are posibilitatea de a merge in showroom-ul iUni din capitala pentru a testa dispozitivele inainte de a le cumpara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu