luni, 17 septembrie 2018

Au mai aparut noutati cu privire la celulele stem?


De celule stem cu siguranta ai mai auzit, insa stii exact ce sunt acestea si la ce se dovedesc a fi utile? Multe familii din Romania au inceput sa se intereseze mai mult despre recoltarea celulelor stem pentru ca acestea pot fi folosite in diferite contexte, pentru tot felul de tratamente care pana nu demult ar fi fost mult mai complexe.

Pentru diferite boli
Celulele stem pot fi folosite pentru tratarea a nenumarate afectiuni, motiv pentru care merita luate in calcul. In prezent lista a ajuns pana la circa 80 de boli, iar multe dintre acestea sunt serioase si pe viitor se asteapta ca acest prag sa creasca considerabil. Leucemie, diferite forme de cancer si nu numai, toate pot fi combatute mult mai usor prin intermediul celulelor stem. Cu alte cuvinte, pe aceasta cale e mai simplu sa se asigure sanatatea intregii familii in special pentru ca rata compatibilitatii este ridicata intre rude.

Diferite surse de prelevare
Celulele stem pot fi prelevate din diferite surse, iar una dintre cele mai comune, dar poate ca si cea mai recomandata este cea a sangelui cordonului ombilical. In primul rand, procedura este foarte simpla, ceea ce presupune ca va fi pusa in practica imediat dupa nastere si se desfasoara in scurt timp. In al doilea rand, acesta este cea mai bogata sursa, motiv pentru care intotdeauna vor fi obtinute cantitatile necesare, totul printr-o procedura minim invazica. Nu trebuie omis faptul ca in alte conditii sursa ar fi irosita, astfel ca merita sa se profite de pe urma acesteia, in caz contrar exista si alte surse de prelevare precum maduva osoasa.

Evoluare constanta a medicinei
Tratamentele sunt imbunatatite considerabil, astfel ca este mai usor sa fie gasite tratamentele adecvate pentru tot felul de situatii complexe sau delicate, iar totul este datorat evolutiei constante a sistemului medical. Cine vrea sa afle mai multe despre recoltarea celulelor stem poate sa apeleze la StemSure intrucat acesta este locul potrivit din toate punctele de vedere.

Mai mult profesionalism
Aici vei avea parte de tot profesionalismul de care este nevoie in toate cazurile, ceea ce presupune ca orice caz va fi tratat cu cea mai mare seriozitate si intotdeauna vor fi obtinute rezultatele mult dorite.

Public vs. privat
In plus, StemSure este o clinica privata, ceea ce presupune ca din start sunt aduse cateva avantaje importante, incepand de la faptul ca orice client va avea acces la celulele stem pe care le depoziteaza, pe cand in cazul clinicilor publice, donarile sunt facute anonim si vor fi folosite in functie de nevoi, ceea ce presupune ca nu exista o garantie pentru donator ca se va putea folosi vreodata de propriile celule stem atunci cand este necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu