luni, 7 mai 2018

Aluminiul poate fi folosit intr-o multime de conditii


In cazul tamplariei exista mai multe solutii, printre cele mai populare variante fiind si aluminiul, material ce promite mai multe avantaje, astfel ca impreuna le vom descoperi aici pe cele mai importante. In primul rand, acest tip de tamplarie este foarte versatil, motiv pentru care se poate alege pentru diferite tipuri de proiecte, atat pentru cele din mediul rezidential, cat si pentru cele comerciale.

Durata de viata
Asadar, cine alege tamplarie DHN se va bucura de o lunga durata de viata intrucat materialul rezista in conditii optime chiar si peste 50 de ani, pe cand oricare dintre alternative nu reusesc sa atinga aceasta performanta. Aluminiul este folosit in domeniul constructiilor de aproape un secol, fiind cunoscut pentru versatilitatea sa si pentru faptul ca isi pastreaza performantele, fara sa se deterioreze pe parcurs. In plus, materialul nu are de suferit in fata razelor puternice ale soarelui, ale precipitatiilor si loviturilor, astfel ca rezista foarte bine.

Personalizare
In acelasi timp, acesta poate fi personalizat in diferite moduri, fiind foarte flexibil din acest punct de vedere, motiv pentru care se va adapta la cerintele tuturor clientilor. Alte materiale nu asigura acest beneficiu, ceea ce presupune ca nu pot fi pregatite in asa fel incat sa respecte cele mai mici detalii.

Izolare termica si fonica
Acesta este un criteriu esential pentru majoritatea clientilor si cu toate ca exista loc suficient si pentru imbuntatiri, la capitolul izolare termica sta destul de bine. Asadar, nu este nevoie de un efort considerabil pentru a obtine o temperatura placuta si stabila la interior in orice sezon, ocazie cu care nici facturile nu vor fi foarte ridicate. Mai mult, izolarea fonica buna promite tinerea la distanta a zgomotelor venite din exterior si asigura suficienta intimitate la interior.

Rezistent la foc
Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca acest tip de tamplarie este foarte rezistent la foc, ceea ce presupune ca in cazul unui incendiu nu va intretine flacara, ci aceasta se va stinge de la sine in cel mai scurt timp, inainte ca pagubele sa fie insemnate.

Reciclare
Totodata, aluminiul este un material foarte prietenos cu mediul inconjurator, ceea ce reprezinta un pas important in ziua de azi intrucat poluarea reprezinta un subiect sensibil si cu care se confrunta intreaga lume, asadar, cu alte cuvinte, acesta poate fi reciclat de nenumarate ori pentru a capata noi roluri si functii.

Costuri accesibile
Probabil ca oricine alege tamplarie DHN se orienteaza catre cele mai bune costuri, iar raportul calitate – pret in cazul aluminiului este unul ideal, care merita luat in calcul in toate conditiile. Asadar, acesta se va putea adapta la orice proiect in parte, va indeplini toate preferintele clientilor, si nici nu va implica preturi foarte ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu