vineri, 27 aprilie 2018

Alege o solutie practica pentru incalzirea apei


Boilerele tanc in tanc reprezinta acele rezervoare de apa calda construite de cele mai multe ori din otel inoxidabil, imersate in intregime in interiorul unui alt rezervor exterior care contine masa principala de apa. Asadar, rezervorul din otel inoxidabil interior si forma ondulata a acestuia formeaza o suprafata mare de schimb de caldura care poate incalzi apa menajera intr-un timp foarte scurt. Este important ca rezervorul exterior este acoperit cu o izolatie de inalta calitate, protejata de o jacheta de plastic rezistenta la socuri. Acest tip de boiler are tancul de apa foarte bine izolat deoarece in acest fel se reduc in mod semnificativ pierderile de caldura atunci cand boilerul se afla in standby, iar astfel costurile anuale de functionare sunt mai mici decat in multe alte cazuri.

Avantajele acestor aparate
Datorita caracteristicilor exceptionale de transfer termic ale sistemului, volumul de apa calda stocat poate fi redus, ceea ce duce la obtinerea unui design mai compact al boilerului si reducerea pierderilor de caldura prin peretii exteriori: ambele atribute ajuta la reducerea initiala a investitiei, deoarece se poate opta pentru un un cilindru mai mic, iar cheltuielile de functionare vor si mai reduse.
Boilerele tanc in tanc sunt utilizate pentru producerea si acumularea de apa calda menajera si sunt capabile sa functioneze eficient si in cazul cerintelor de temperaturi ridicate pentru apa calda menajera, de peste 90 grade. Un astfel de boiler incalzeste apa menajera si utilizeaza un rezervor de stocare a apei calde pentru a maximiza capacitatea de incalzire si capacitatea de a furniza instantaneu apa calda. Astfel de boilere pot fi gasite in sub diferite forme si pot utiliza o varietate de combustibili, inclusiv gaze naturale, propan, pacura si electricitate si pot fi conectate la o varietate de surse pentru incalzire si consumatori precum cazane, colector solar, pompa de caldura, radiatoare sau incalzire in pardoseala.

Deoarece cilindrul interior este liber sa se miste, peretii se extind si se contracta foarte usor sub influenta acestor schimbari de presiune si impiedica formarea depunerilor de calcar. Datorita acestei caracteristici de auto-indepartare a calcarului, eficienta transferului de caldura a boilerelor tanc in tanc raman ridicate pe intreaga durata de viata a instalatiei.

Calitate garantata
Acesta boilere Bricosteel sunt garantate pentru a oferi o experienta confortabila si calitativa, combinand otel inoxidabil de ultima generatie si o functionare cu eficienta ridicata, astfel ca oferta de aici te va ajuta sa economisesti bani, energie si timp. Longevitatea boilerelor Bricosteel  a reprezentat o prioritatea maxima in selectarea catalogului de produse, seria de boilere ce poate fi gasita aici fiind construita din componente durabile din otel inoxidabil, care rezista coroziunii si protejeaza impotriva scurgerilor. Totodata, clientii se bucura de flexibiliate intrucat sunt disponibile mai multe dimensiuni si versiuni, pentru toate nevoile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu