joi, 7 februarie 2019

Aici am gasit o multime de tipuri de vinuri


Atunci cand dorim sa facem o alegere inspirata in materie de vinuri, cu totii avem un set de caracteristici care ne indeamna sa achizitionam un anume sortiment in detrimentul altuia. Astfel, lasand la o parte taria, buchetul, sau preparatele recomandate pentru a fi servit impreuna, una dintre caracteristicile pe care romanii le au in vedere din ce in ce mai des este selectarea unei marci autohtone de vin.

Desi rezonanta unui sortiment francez care are in spate ani de istorie si de traditie in domeniul productiei de vin inca atrage multi cumparatori, calitatea marcilor romanesti incepe sa devina din ce in ce mai apreciata, datorita unei mediatizari tot mai mari a soiurilor proprii combinata cu preturile competitive puse la dispozitie de producatorii autohtoni. Prin urmare, odata cu educarea publicului in materie de alaturarea a sortimentelor in diverse contexte sociale, popularitatea acestuia se manifesta in mod tot mai evident, datorita versatilitatii care il face potrivit in orice moment al zilei.

Aici te asteapta cele mai bune vinuri

In cadrul magazinului online de pe site-ul Budureasca, puteti gasi toate sortimentele produse si comercializate de podgoriile noastre. Pentru a fi expuse intr-un mod care sa faca vizualizarea lor usoara, acestea sunt grupate in functie de gama (Vinoteca Exclusive, Spumant, Noble etc), soiul de struguri folosit (Muscat Ottonel, Shiraz, Sauvignon Blanc etc), tipul de vin (brut, sec, demisec, demidulce si dulce) si nu in ultimul rand, culoare.

De asemenea, fiecare sortiment de vin in parte este insotit de o scurta descriere, pret precum si o recomandare de servire. Tot in cadrul magazinului nostru online, puteti beneficia si de anumite perioade de oferte speciale, in cadrul carora puteti achizitiona sortimentele dumnevoastra preferate cu o reducere de pana la 50%. Nu in ultimul rand, pasionatii in domeniu au posibilitatea de a achizitona de la noi diverse accesorii, precum decantoare, carafe, tirbusoane, frapiere sau pahare de vin.

Cum alegeti vinul potrivit pentru dumnevoastra

Din multitudinea de posibilitati disponibile spre a fi consumate, putem afirma ca modul cel mai agreabil de a alege sortimentele ce va reprezinta este chiar cel de a degusta pe rand mai multe optiuni, pana in momentul in care veti avea o idee de baza asupra gusturilor si a asocierii acestora. Printre regulile de baza ce sunt recomandate spre a fi luate in considerare amintim servirea vinului la temperatura sugerata, in functie de tipul acestuia, precum si asocierea fiecarui fel de mâncare in parte cu sortimentul propriu, care sa il completeze.

Astfel, in momentul in care v-ati decis asupra unei palete gustative care va reprezinta, va invitam sa alegeti din gamele variate prezente intotdeauna in magazinul de vinuri Budureasca, pentru a va bucura de amestecul perfect intre aroma, rafinament si calitate ce caracterizeaza vinurile produse pe aceste domenii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu